Underhåll

 

Vår utemiljö är ständigt föränderlig där funktioner och behov präglas av dem som nyttjar den. Den behöver emellanåt anpassas och göras om för att kunna skötas kostnadseffektivt och uppnå den kvalitet som efterfrågas.

 

Underhållsplan

Med en långsiktig underhållsplan får du en bra överblick av underhållsbehovet och vilka investeringar som behöver göras på sikt. Först gör vi en inventering där nuvarande skick kartläggs, detta vägs in med era önskemål, såsom modernisering och anpassningar för tillgänglighet eller trygghet. Vi föreslår tidsintervall för underhållet och kan ta fram kostnader till grund i en långsiktig underhållsbudget.

Planteringsförslag och  upprustningar

Behöver din utemiljö en ansiktslyftning? Kanske behöver tillgängligheten vid entréerna förbättras, uteplatsen en ny lösning eller planteringarna förnyas för en lättare skötsel eller ett mer välkomnande intryck. Vi hjälper dig gärna med planteringsförslag, eller mer omfattande åtgärdsförslag och offerter från en entreprenör.

 

atri Landkapsingenjörer AB
 

Patricia 0709 60 05 85
Patrick 0709 60 05 89

info@atriab.se                         Org.nr. 556954-1112                            Bankgiro: 518-4627                      Innehar F-skattsedel

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now