Utbildning

 

atri landskapsingenjörer skräddarsyr kurser och föreläsningar anpassade efter dina önskemål och behov. 

 

Oftast hålls kursen hos kunden i anslutning till de områden som förvaltas. Det kan vara allt från kortare föreläsningar till längre utbildning uppdelat på flera dagar. Några av de kurser vi erbjuder ser du nedan. Efterfrågar du en annan typ av fortbildning, tveka inte att fråga oss!

Lekplatssäkerhet för projektörer

En kortare teoretisk utbildning som ger projektörer kännedom om rådande regelverk. Målsättningen är att du genom detta kan bli tryggare med de ramar inom vilka din kreativitet kan användas i skapandet av nya spännande lekmiljöer.

Läs mer här!

Lekplatssäkerhet för driftpersonal

Utbildning för driftpersonal som arbetar i miljöer som innefattar exempelvis förskolor, lekplatser eller andra leknära miljöer.

 

Efter genomförd utbildning ska du ha kännedom om de regelverk som finns och vilka krav som ställs på driftpersonalen i säkerhetsstandarden. Du får även god kännedom om hur du genomför regelbunden tillsyn och funktionskontroll. Kursen varvar teoretisk grund med praktiska övningar i fält.

Läs mer här!

Skötsel och förvaltning av utemiljö

Här ges grundläggande kunskap i trädgårdsskötsel med fokus vad som är viktigt att tänka på för en hållbar förvaltning. Fokus lyfts kring vad som gör att en utemiljö uppfattas som hel, ren och snygg!

 

Kursen vänder sig till dig som arbetar med drift och underhåll av utemiljöer. Teoretiska grunder varvas med praktiska övningar på din arbetsplats.

På LIR-träff hos Huge Fastigheter berättar atri landskapsingenjörer om "Markskötsel ur ett beställarperspektiv". 

atri Landkapsingenjörer AB
 

Patricia 0709 60 05 85
Patrick 0709 60 05 89

info@atriab.se                         Org.nr. 556954-1112                            Bankgiro: 518-4627                      Innehar F-skattsedel

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now